Nachtegaal en Kraejehut

Elk geschikt voor 4 personen

  • Luxe vakantiewoning
  • 4 volwassenen per huisje
  • Terras
  • 2 slaapkamers per accomodatie

 

De Nachtegaal en Kraejehut zijn 2 geheel vernieuwde accommodaties.

Beiden zijn zéér geschikt voor een kleiner gezin. Beide accommodatie zijn sfeervol ingericht, met een knusse woonkamer en keuken en zijn geschikt voor 4 personen.

Historie

De namen van De Nachtegaal en Kraejehut is van vroeger gekomen. De Pionier is in 1916 begonnen . Destijds was het nog woeste Peel en was er in de verste verte niets te bekennen. Het enigste wat er was waren aan beide kanten ’n café genaamd De Nachtegaal en De Kraejehut.

 

Reserveren van uw verblijf in Nachtegaal en Kraejehut:

Wij informeren u graag over de mogelijkheden neem met ons contact op.

Indeling Nachtegaal en Kraejehut

Zowel De Nachtegaal als Kraejehut hebben een woonkamer, keuken en twee slaapkamers. De tv hoek, voorzien van HDMI en usb-aansluiting, heeft twee heerlijke banken en de keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een koelkast, combi-magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.

Tevens is er per accommodatie een ruim terras beschikbaar voorzien van tuinmeubilair. Zo kunt u optimaal genieten van het mooie weer in Limburg.. Deze huisjes zijn zéér geschikt voor 1 of meerder nachten, of op basis van logies met ontbijt.

Maar ook als aanvulling bij een andere accommodatie indien deze niet over voldoende slaapkamers beschikken.

Er zijn 2 slaapkamers per accommodatie aanwezig, geschikt voor 2 personen. Alle slaapkamers hebben boxspring bedden. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en kussen. Linnengoed dient tegen meerprijs te worden gehuurd.

Het is bij beide accommodaties niet toegestaan om binnen te gourmetten of frituren in verband met veiligheid.

We geven u graag een beeld van De Nachtegaal en Kraejehut: