Camperplaatsen

Camperplaatsen

Bij Vakantieboerderij de Pionier is het naast het huren van een accommodatie ook mogelijk om met uw eigen camper, caravan of tent te kamperen. Ideaal wanneer u met familie of vrienden op vakantie gaat maar toch liever van uw eigen spullen gebruikt maakt. Lekker samen weg maar toch met eigen camper, caravan of tent.

De staanplaatsen zijn ook te huren in combinatie met een van onze accommodaties. Ideaal wanneer een accommodatie niet genoeg slaapplaatsen heeft voor de hele vriendengroep of familie.

"Genietend van een mooi boek, het zicht over de landerijen, de natuur, de zon, de rust… terwijl de kinderen genieten in de speeltuin."

Dat is mogelijk want vanuit onze combi kampeerplaatsen en camperplaatsen heeft u ruim zicht over de speeltuin. Wij bieden de ideale mogelijkheid om samen met uw vriendengroep, vereniging, school, familie een geslaagd uitje te organiseren. Campers, caravans en tenten kunnen bij elkaar geplaatst worden.

In de recreatieruimte kunt u zich prima vermaken. Er staan tafels en stoelen om gezellig samen te zitten of een spelletje kunt spelen. Verder staat er een tafeltennis tafel, voetbalspel en sjoelbakken. Ook voor de kinderen is hier van alles te beleven. Denk aan o.a. de vertelbank, het grote speelhuis met winkel, en een keukentje.

Buiten vermaken de kinderen zich in de speeltuin met diverse toestellen, skelters en meer. Bij Vakantieboerderij de Pionier hebben wij voor ieder wat wils! Voor elke leeftijdsgroep, van jong tot oud, en met mooi weer of regen.

"Bij Vakantieboerderij de Pionier is het altijd feest!"

Foto-impressie: