De Smokkelhut

geschikt voor 20 personen

  • 20 personen (aan te vullen tot 28 met smokkelaar)
  • Geschikt voor mindervalide
  • Grote leefruimte
  • Koelkast met vriezer
  • Vaatwasser
  • 5 slaapkamers (met elk 2 stapelbedden)
  • 3 douches
  • 4 toiletten en 1 urinoir
  • 1 badkamer geschikt voor mindervalide

De Smokkelhut is een sfeervolle accommodatie geschikt voor 20 tot 28 personen. Doordat deze accommodatie is voorzien van een grote leefruimte is deze zeer geschikt voor grotere groepen. Eventueel in combinatie met een van de andere accommodaties of combi-kamperen. Ook voor een familie dag is deze ruimte uitermate geschikt. De Smokkelhut is voorzien van alle luxe zoals vloerverwarming.

Het is de ideale logeerplek voor een families, vriendengroepen, verenigingen, senioren en mensen met een beperking. Maar ook voor zakelijke sessies is de Smokkelhut zeker een aanrader. Lekker genieten in het groen, een team uitje of vergadering.

De praktische keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis en grote oven, Er is een koelkast voorzien van vriesladen, een vaatwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder voorziet de keuken in alle benodigde keukenmaterialen zoals potten, pannen, serviesgoed, bestek etc.

Reserveren van uw verblijf in De Smokkelhut:

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw gezelschap.

Boek via onderstaande boekingskalender direct uw vakantie. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact met ons op.

 

 

Leefruimte

De sfeervolle leefruimte is voorzien van de tweede koelkast. In het zitgedeelte kunt u heerlijk ontspannen voor de tv met HDMI-aansluiting en dvd-speler.

Ook in deze accommodatie is er aan het hele gezin gedacht. Betreedt vanuit de leefruimte via een tuindeur het overdekte terras. Hier kan men genieten van al het natuur schoon rondom. Voor in de avond uren is de tuin mooi verlicht. Geniet van het knapperende kampvuur wat geheel voor jullie ter beschikking staat direct voor het overdekte terras.

Vanuit de leefruimte en het overdekte terras heeft u zicht op de speeltuin. De speeltuin bestaat uit een groot grasveld voorzien van vogelnestschommel, klimtoestel, klimtouw, voetbalspel, tafeltennistafel. Tussen de vele bomen en struiken is het een genot om verstoppertje te spelen. Aangrenzend aan de Smokkelhut is een kleine dierenweide. En niet te vergeten de overdekte recreatieruimte.

Het is in de Smokkelhut niet toegestaan om binnen te frituren of te gourmetten in verband met veiligheid.

Indeling De Smokkelhut

Slaapkamers

De Smokkelhut beschikt over vijf slaapkamers met elk twee stapelbedden voorzien van dekbed en kussen, wat resulteert in een accommodatie geschikt voor 20 personen. De mogelijkheid bestaat om het aantal slaapplaatsen uit te breiden met drie slaapkamers zodat de accommodatie geschikt wordt voor 28 personen. Mogelijkheden en huurprijs hiervoor zijn apart op te vragen. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en kussen. Linnengoed dient tegen meerprijs te worden gehuurd.

Sanitair

Deze accommodatie is geschikt voor minder-validen. Het sanitair bestaat uit drie douches, vier toiletten en een urinoir. Hiervan is een badkamer geschikt voor invaliden. Deze is voorzien van toilet, douche en wastafel.

 

We geven u graag een beeld van De Smokkelhut: