Feestzaal

Feestzaal De Schuur

Accommodatie De Schuur is ’n nieuwe ruimte en zéér geschikt, voor verschillende activiteiten.

Vergaderingen, Brainstorm sessies verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of iets anders te vieren, dan zit je bij ons op de goede plek. Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst met naaste vrienden, familie of collega’s. Of een groter feest, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Sfeer

Met een sfeervolle ambiance en moderne voorzieningen is het de ideale plek om jouw festiviteiten te vieren. Om jouw verblijf nog comfortabeler te maken combineer je feest of brainstorm sessie of vergadermoment, met een van onze accommodaties voor overnachting. Na een dag/avond vol gezelligheid, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een slaapplaats. Geniet van de luxe van nabijgelegen accommodaties waar je samen, kunt ontspannen en nagenieten van de dag. Onze overnachtingsfaciliteiten bieden comfort en gemak. Elk verblijf is uitgerust met moderne voorzieningen en comfortabele bedden om ervoor te zorgen dat je uitgerust en verfrist ontwaakt na een goede nachtrust.

Catering en meer

Bovendien bieden wij ook extra diensten aan, zoals ontbijtservice brunches en andere catering mogelijkheden. Wij streven naar het optimaliseren van het comfort en de tevredenheid voor onze gasten. Deze aandacht voor details kan een cruciaal verschil maken bij het organiseren van een succesvol evenement.

Kortom, hebben wij jullie nieuwsgierig gemaakt? neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. En geniet om samen met ons tot ’n fantastische resultaat te komen. . We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze Nieuwe Accommodatie “De Schuur”.

Contact voor meer informatie

Bekijk een sfeerimpressie van onze feestzaal:

Tip voor de Catering: Kaatie Kookt.

Catering in de breedste zin van het woord, op maandag t/m zaterdag. Van ontbijt, lunches, diner, tot buffetten, hapjes, soepen en broodjes, warm vlees en high tea's. Op www.kaatiekookt.nl is allerlei informatie en een impressie terug te vinden.

Karina Vervoordeldonk Kaatie Kookt | 06 21 65 73 71 kaatiekookt@outlook.com www.kaatiekookt.nl