De Smokkelaar / Smokkelhut

20-28 pers 0 baby
Bekijk beschikbaarheid

De Smokkelhut is een sfeervolle accommodatie geschikt voor 20 tot 28 personen. Doordat deze accommodatie is voorzien van een grote leefruimte is deze zeer geschikt voor grotere groepen. Eventueel in combinatie met een van de andere accommodaties of combi-kamperen. Ook voor een familie dag is deze ruimte uitermate geschikt. De Smokkelhut is voorzien van alle luxe zoals vloerverwarming.

Het is de ideale logeerplek voor een families, vriendengroepen, verenigingen, senioren en mensen met een beperking. Maar ook voor zakelijke sessies is de Smokkelhut zeker een aanrader. Lekker genieten in het groen, een team uitje of vergadering.

De praktische keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis en grote oven, Er is een koelkast voorzien van vriesladen, een vaatwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder voorziet de keuken in alle benodigde keukenmaterialen zoals potten, pannen, serviesgoed, bestek etc.

Boekingsinformatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw gezelschap en verwelkomen U graag als onze gasten.

Boek direct via onderstaand boekingskalender. Indien u nog vragen heeft, niet dan contact met ons op.

Een annuleringsverzekering afsluiten is misschien verstandig. U kunt hier een groepsannuleringsverzekering afsluiten.


De indeling

Slaapkamers

De Smokkelhut beschikt over vijf slaapkamers met elk twee stapelbedden voorzien van dekbed en kussen, wat resulteert in een accommodatie geschikt voor 20 personen. De mogelijkheid bestaat om het aantal slaapplaatsen uit te breiden met drie slaapkamers zodat de accommodatie geschikt wordt voor 28 personen. Mogelijkheden en huurprijs hiervoor zijn apart op te vragen.

Sanitair

Deze accommodatie is geschikt voor minder-validen. Het sanitair bestaat uit drie douches, vier toiletten en een urinoir. Hiervan is een badkamer geschikt voor invaliden. Deze is voorzien van toilet, douche en wastafel.

Leefruimte

De sfeervolle leefruimte is voorzien van de tweede koelkast. In het zitgedeelte kunt u heerlijk ontspannen voor de tv met HDMI-aansluiting en dvd-speler.

Ook in deze accommodatie is er aan het hele gezin gedacht. Betreedt vanuit de leefruimte via een tuindeur het overdekte terras. Hier kan men genieten van al het natuur schoon rondom. Voor in de avond uren is de tuin mooi verlicht. Geniet van het knapperende kampvuur wat geheel voor jullie ter beschikking staat direct voor het overdekte terras.

Vanuit de leefruimte en het overdekte terras heeft u zicht op de speeltuin. De speeltuin bestaat uit een groot grasveld voorzien van vogelnestschommel, klimtoestel, klimtouw, voetbalspel, tafeltennistafel. Tussen de vele bomen en struiken is het een genot om verstoppertje te spelen. Aangrenzend aan de Smokkelhut is een kleine dierenweide. En niet te vergeten de overdekte recreatieruimte.

Het is in de Smokkelhut niet toegestaan om binnen te frituren of te gourmetten in verband met veiligheid.

De Smokkelhut

Overdekt terras
Overdekt terras
Tuinmeubilair bij de overkapping
Tuinmeubilair bij de overkapping
Sport en spel
Sport en spel
Plattegrond accommodatie de Smokkelhut en Smokkelaar
Plattegrond accommodatie de Smokkelhut en Smokkelaar
Woonkamer met tv en uitzicht op het terras
Woonkamer met tv en uitzicht op het terras
Douches en wc`s
Douches en wc`s
woonkamer
woonkamer
woonkamer
woonkamer


 

28 pers 0 baby’s
Bekijk beschikbaarheid

Deze accommodatie is op basis van logies en ontbijt. Het is echter ook mogelijk om het ontbijt zelf te bereiden in de keuken. De Smokkelaar is uitermate geschikt om te combineren met één van de andere accommodaties. Maar ook één kamer huren valt binnen de mogelijkheden. Deze sfeervolle accommodatie is geschikt voor kleine groepen. Kleine families, vriendengroepen, verenigingen of zakelijke sessies kunnen prima in de accommodatie verblijven.

Er is een woonkamer/keuken combinatie, voorzien van tv met HDMI-aansluitingen dvd-speler, waar u lekker van uw rust kunt genieten. De ruimte is uitgerust met vloerverwarming. Het keukentje beschikt over een vier-pits gasfornuis, koffiezetapparaat, magnetron en een koelkast met vriesvak. Het is niet toegestaan om binnen te frituren of te gourmetten in verband met veiligheid.

De Smokkelaar

Overkapping
Overkapping
De Smokkelaar - Badkamer
De Smokkelaar - Badkamer
Plattegrond
Plattegrond
Woonkamer
Woonkamer
Slaapkamer 2 bedden
Slaapkamer 2 bedden
slaapkamer 2 bedden
slaapkamer 2 bedden

De indeling

De Smokkelaar heeft drie slaapkamers. Twee kamers zijn voorzien van twee bedden, in de derde slaapkamer staan twee stapelbedden. Hierdoor biedt deze accommodatie plaats voor acht personen om te overnachten. Dus ideaal voor extra kamers voor een van de andere accommodaties of als pitstop voor bijvoorbeeld fietsers of wandelaars.

Het sanitair bestaat uit twee aparte toiletten en een douche toilet combinatie met wastafel, geschikt voor mindervaliden. In het voor portaal is er nog een extra wastafel met spiegel. Dit sanitair wordt ook gebruikt door de eventuele camper gasten. Wilt u toch liever de volledige privacy dan verwijzen wij u graag naar Het Pioniershuis geschikt voor 6 tot 14 personen. Bent u met een groter gezelschap, dan is Boerderij De Pionier voor 20 personen of De Smokkelhut voor 20 tot 28 personen, zeer geschikt.

Reserveringsinformatie

Wij denken graag met u mee wat voor u de ideale mogelijkheden zijn en verwelkomen u graag als één van onze vakantiegasten in ons mooi stukje Limburg. Waar men lekker kan Pionieren en volop genieten om even tot jezelf te komen. Even uit de allerdaagse sleur. Daarom zeggen wij hier:

Bekijk Beleef en Proef de Noord-Limburgse Gastvrijheid.