Boerderij De Pionier

20 pers. 2 baby’s
Bekijk beschikbaarheid

Deze accommodatie is o.a. geschikt voor families, vriendengroepen, verenigingen, senioren en mensen met een beperking. Ook voor zakelijke besprekingen en sessies is Boerderij de Pionier uitermate geschikt. In Boerderij de Pionier kunt u prima met meerdere personen vertoeven. De boerderij is ingericht voor 20 personen en twee baby’s. Bent u op zoek naar een accommodatie voor meer personen, dan is het mogelijk een andere accommodatie of een extra kamer, die op hetzelfde terrein ligt, bij te boeken. Bekijk de andere accommodaties voor de mogelijkheden of neem contact met ons op om u wensen te bespreken.

Boekingsinformatie

Binnen Vakantieboerderij De Pionier zijn tal van mogelijkheden qua overnachten met of zonder ontbijt, met grotere of kleinere groepen. Er zijn ruime voorzieningen rondom de vakantie accommodaties zodat iedereen zich kan vermaken. Ook in de verdere omgeving is er van alles te beleven. Wij denken graag mee over de mogelijkheden die bij u passen. Neem dan contact met ons op of boek direct via onderstaand boekingskalender.

Denkt u er ook aan om een groepsannuleringsverzekering af te sluiten?

De indeling

Boerderij De Pionier beschikt over twee woonkamers, beiden met eigen tv en dvd-speler.

In deze Friese stijl boerderij proeft men de sfeer van alle gezelligheid wat Noord-Limburg u te bieden heeft. In de leefkuil is een sfeervolle open haard waar men zelf hout mag stoken. De tweede woonkamer met extra tv en dvd-speler is uitermate geschikt om je even terug te trekken, of voor de kinderen om even lekker te spelen.

De boerderij is voorzien van een royale keuken met uitzicht op de tuinen. De keuken is voorzien van een zes-pits gasfornuis, twee koelkasten, magnetron en vaatwasser. Het is niet toegestaan om binnen dit vakantiehuis te gourmetten of te frituren.

In de boerderij zijn zeven slaapkamers aanwezig.

Begane grond:

  • Een 2-persoonskamer voorzien van wastafel.

Eerste verdieping:

  • Een 3-persoonskamer + babybedje met deur naar ’n extra 2-persoonskamer.
  • Een 4-persoonskamer met 2 stapelbedden.
  • Een 4-persoonskamer met 1 stapelbed en 2 losse bedden.
  • Een 3-persoonskamer voorzien van babybedje.
  • Een zolderkamer met 2 éénpersoonsbedden.

Alle bedden zijn voorzien van dekbed met kussen, huur van linnengoed is tegen meerprijs mogelijk.

De boerderij voorziet in drie badkamers met douche en wastafel. Verder zijn er drie aparte toiletten aanwezig.

De voortuin van de boerderij is ruim en voorzien van tafels en stoelen met uitzicht over het royale grasveld. Aangrenzend aan het terras staat een vuurkorf zodat u tot in de late uurtjes van de buitenlucht kunt genieten. Op dit grasveld staat voor de kinderen de geweldige klimboom.

Boerderij de Pionier

Vakantieboerderij de Pionier
Vakantieboerderij de Pionier
4-persoons kamer Anny
4-persoons kamer Anny
Stapelbed 4-persoons kamer Els
Stapelbed 4-persoons kamer Els
2-persoons Zolderkamer
2-persoons Zolderkamer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
2e woonkamer
2e woonkamer
Slaapkamer begane grond
Slaapkamer begane grond