Groepsaccommodaties

De Pionier is de ideale plek voor jong en oud om eens lekker uit te waaien… U kunt hier genieten van de rust, ruimte, ontspanning, vrijheid en gezelligheid dat Noord-Limburg u te bieden heeft. De ruime keuze in overnachtingsmogelijkheden en activiteiten, bezienswaardigheden en overige voorzieningen maakt deze locatie de vakantieplaats bij uitstek.

Vakantieboerderij De Pionier

Het buitenterrein is voorzien van meerdere speellocaties, zowel binnen als buiten waar kinderen zich heerlijk vermaken. Rondom het speelveld buiten zijn standplaatsen voor het combi-kamperen aanwezig. Verder beschikt het terrein over een speelbos met speeltoestellen zoals een klimtoestel, vogelnestschommel, tafeltennistafel, glijbaan met zandbak en een klimboom. Er is ook voldoende ruimte om lekker rond te skelteren.

In de overdekte speelruimte zijn diverse speelelementen aanwezig. Zo kunnen de kinderen leuk met het keukentje of schooltje spelen. Ook aan de volwassenen is gedacht met een jeu de boules baan, voetbaltafel, tafeltennistafel, sjoelbak en meer.

Wij bieden diverse accommodaties aan voor verschillende doelgroepen.

Activiteiten in Noord-Limburg/Brabant

Activiteiten

Vakantieboerderij De Pionier is gelegen in het dorpje Ysselsteyn, Noord-Limburg. In de nabije omgeving zijn diverse activiteiten mogelijk voor jong en oud. Zo kun je heerlijk tot rust komen met een wandeling door natuurgebied de Groote Peel, eventueel met gids, of een fietstocht door Limburg en Brabant middels het knooppuntensysteem. Een bezoek aan het Peelmuseum geeft u meer informatie over de historie van de omgeving. Andere activiteiten in Noord-Limburg of in het nabijgelegen Brabant zijn het blotevoetenpad met het Toon Kortoomsmuseum, ringsteken, handboogschieten, een indoor kermis of huifkartochten. Voor gezinnen is een bezoek aan het Attractiepark Toverland of Zoo Parc Overloon een must. Beiden liggen op enkele minuten rijden afstand van vakantieboerderij De Pionier. Gegarandeerd een heerlijk dagje uit!

Catering

Er zijn ruime mogelijkheden voor de catering, het ontbijt kan door ons verzorgd worden. Indien u zelf uw eten wilt bereiden is er op fietsafstand in Ysselsteyn een Coop-supermarkt aanwezig. Verder voorziet Ysselsteyn in een warme bakker voor dagelijks vers brood, www.vangassel.nl. Tot de mogelijkheden bestaan verder o.a. barbecue, koud- en warmbufetten, chinees, wokken, party-pan.

 

Wij wensen u veel plezier bij het organiseren van uw vakantie. En staan U graag te woord voor meer informatie over verblijf of activiteiten.