Jera on Air 2022

Jera on Air

Holland’s finest Punk, Hardcore & Metalcore get together in Ysselsteyn

In het weekend van 23 juni, 24 en 25 juni 2022 vindt het Jera on Air festival plaats.

**AANVULLENDE INFORMATIE BOEKINGEN 2022**
(laatste update: 18/06/2022)

Na lang wachten gaat het dan toch weer echt gebeuren JERA ON AIR 2022!! Wij hebben er al wéér heel veel zin in, en jullie ongetwijfeld ook!

We willen het verblijf voor iedereen zo comfortabel mogelijk maken. Om alles goed te laten verlopen, hanteren we de volgende regels en verzoeken we onze gasten met onderstaande zaken rekening te houden.

GEEN OPEN VUUR OF BBQs
Wij krijgen vaak de vraag gesteld of het mogelijk is om te BBQen. Omwille van de veiligheid is open vuur en BBQen niet toegestaan. Wél is het toegestaan om met een campinggasstel te koken. Een gas-BBQ is eveneens toegestaan.

HOUD DE CAMPING SCHOON
We vragen onze gasten om het terrein netjes en schoon te houden. Voor jullie zelf, maar ook voor ons! Bij aankomst krijg je een vuilniszak. Als deze vol is, vraag dan om een nieuwe in De Schuur, waar we ook drankjes verkopen.
Aan de rokers het verzoek om de peuken goed uit maken en deze dan in de daarvoor bestemde vuilnis bak gooien. Zorg wel dat deze goed gedoofd zijn vanwege brandgevaar door droogte.

AANKOMST/INCHECKEN
Donderdag wordt een erg drukke dag van aankomst. Kom dus op tijd, zodat je zeker weet dat je je bijtijds hebt kunnen inchecken en jezelf kunt installeren, zodat je geen bands mist. Arriveren is mogelijk vanaf 10.00 uur. Indien gewenst kun je ook op maandag, dinsdag of woensdag al arriveren tegen bijbetaling van het reguliere tarief.
De boeker kan inchecken. De boeker ontvangt een campingbandje voor alle gasten op de boeking. Het is dus niet nodig om met alle personen in de rij te staan. Ook krijg je per persoon een rol toiletpapier en een vuilniszak.

ONTBIJT EN DRANKJES/SNACKS
Voor degene die ontbijt hebben bijgeboekt:
het ontbijt is van 8.00-10.00 uur.

In De Schuur bevindt zich het kraampje met koffie, thee, koud bier en frisdrankjes en wat zoetigheid. Deze is geopend op alle dagen vanaf 09:00 – 23:00 uur. Kom gezellig even bij kletsen, of effe op adem in De Schuur!!

WIJZIGING AFSTAND VAN HET FESTIVALTERREIN
Let op: Vanwege een verandering van de locatie en de ingang van het festivalterrein van Jera on Air 2022, ligt onze camping per dit jaar op 2,5km afstand van het Jera on Air terrein. Voorheen was dit op enkele minuten loopafstand.

TAXIBUS
Er zal een taxibus (45 personen) vanaf Campingboerderij De Pionier naar het festivalterrein heen en terug rijden met circa 45 zitplaatsen (tegen betaling). Zo kun je alsnog op een relaxte manier naar het festivalterrein.

Een token voor de taxibus kun je kopen in De Schuur, waar we ook drankjes verkopen.
Let op: In de taxibus zelf kun je niet betalen, omwille van de doorstroom. Dus regel je tokens vooraf!

De kosten van een token is per stuk: € 5.
De tijden waarop de taxibus rijdt, zullen worden opgehangen in De Schuur!

De taxibus rijdt op vaste tijden (om de 45min), dus zorg dat je bijtijds aanwezig bent en je tokens bij de hand hebt!! De tijden zijn, onder voorbehoud van wijziging:

 • Donderdag:
  heen (1 token): 17:30 uur / 18:15 uur / 19:00 uur / 19:45 uur
  terug (1 token): 00:00 uur / 00:45 uur / 01:30 uur
 • Vrijdag:
  heen (1 token): 11:15 uur / 12:00 uur / 12:45 uur / 13:15 uur
  terug (1 token): 00:00 uur / 00:45 uur / 01:30 uur / 02:15 uur
 • Zaterdag:
  heen (1 token): 10:30 uur / 11:15 uur / 12:00 uur / 12:45 uur
  terug (1 token): 00:00 uur / 00:45 uur / 01:30 uur / 02:15 uur

SANITAIR-/DOUCHEVOORZIENINGEN
Vakantieboerderij de Pionier biedt voor het Jera on Air weekend extra sanitair- en douchevoorzieningen, zodat er genoeg mogelijkheden voor je zijn om comfortabel te verblijven. Er zullen géén toiletrollen op de wc’s worden opgehangen. Neem je eigen rol mee, die je hebt gekregen bij het inchecken. Ook hiervoor geldt dat je om een nieuwe rol kunt vragen in De Schuur, waar we ook drankjes verkopen.

Tot één van deze dagen. Groetjes en tot gauw!!

Het Team van Vakantieboerderij De Pionier !!

***VOLGEBOEKT!!!***
Let op: voor Jera on Air 2022 zijn er géén plaatsen beschikbaar meer! Ook niet voor 1-persoons/kleine tentjes. Vakantieboerderij de Pionier zit voor dit weekend helemaal vol en neemt géén nieuwe boekingen meer aan. Ook niet op een wachtlijst.

VOORUIT BOEKEN VOOR 2023
(DATA WORDT NOG BEKEND GEMAAKT)
Voor 2023 zullen wij binnenkort de mogelijkheid opnemen om alvast vooruit een standplaats te boeken voor je caravan/camper of tent tijdens je verblijf op Jera on Air 2023. Eventueel te boeken inclusief een overheerlijk ontbijt tegen meerprijs. Ook zijn er voor het verblijf op Jera on Air 2023 nog kamers voor 2 of meerdere personen voor 3 nachten met ontbijt te reserveren. Wees er op tijd bij, want ook hiervoor geldt vol=vol.
***********