Volgeboekt: Jera on Air 2022

Jera on Air

Holland’s finest Punk, Hardcore & Metalcore get together in Ysselsteyn

In het weekend van 23 juni, 24 en 25 juni 2022 vindt het Jera on Air festival plaats.

***VOLGEBOEKT!!!***
Let op: voor Jera on Air 2022 zijn er géén plaatsen beschikbaar meer! Ook niet voor 1-persoons/kleine tentjes. Vakantieboerderij de Pionier zit voor dit weekend helemaal vol en neemt géén nieuwe boekingen meer aan. Ook niet op een wachtlijst.

VOORUIT BOEKEN VOOR 2023
(DATA WORDT NOG BEKEND GEMAAKT)

Voor 2023 zullen wij binnenkort de mogelijkheid opnemen om alvast vooruit een standplaats te boeken voor je caravan/camper of tent tijdens je verblijf op Jera on Air 2023. Eventueel te boeken inclusief een overheerlijk ontbijt tegen meerprijs. Ook zijn er voor het verblijf op Jera on Air 2023 nog kamers voor 2 of meerdere personen voor 3 nachten met ontbijt te reserveren. Wees er op tijd bij, want ook hiervoor geldt vol=vol.

***********

Jera on Air

Holland’s finest Punk, Hardcore & Metalcore get together in Ysselsteyn

Date : 23th – 25th June 2022.

***FULLY BOOKED!!!***
Please note: there are no more places available for Jera on Air 2022! Not even for a 1-person/small tents. We are completely booked for this weekend and we are no longer accepting new bookings. Neither do we have a waiting list.

BOOK AHEAD FOR 2023
(DATES TO BE PUBLISHED)

Soon we will offer the possibility to pre-book a pitch for your caravan/camper or tent during your stay at Jera on Air 2023. A delicious breakfast can be booked at an additional cost. There are also rooms for 2 or more persons for 3 nights with breakfast that can be booked for a stay at Jera on Air 2023. Be on time if you would like to book a room.