Logies en ontbijt

Gezellig backpacken, een weekendje naar Race circuit de Peel, een lange wandeltocht, een fietsroute door Limburg, de fietsvierdaagse of andere van de talloze activiteiten in de regio of op locatie. Dan is de Smokkelaar zeker de ideale mogelijkheid om uw nacht door te brengen. U kunt ’n kamer boeken met en of zonder ontbijt.

Deze accommodatie beschikt over 3 slaapkamers. Twee 2-persoons kamers met twee losse bedden en een slaapkamer met twee stapelbedden.

Het sanitair is uitgerust met een badkamer voorzien van inloopdouche, invalide toilet, wastafel met spiegel. Verder zijn er twee aparte toiletten. In de hal is een extra wastafel met spiegel.

In de woonkamer/keuken kunt u heerlijk nagenieten van de dag of u voorbereiden op de dag van morgen. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koffiezetapparaat, magnetron en grote koelkast.

U hoeft ’s ochtends maar aan te schuiven en te genieten van al het lekkers wat het ontbijt u biedt. Deze mogelijkheid bestaat in elke accommodatie dus ook voor grotere groepen zijn er bij ons voldoende mogelijkheden. Neem voor uw wensen en mogelijkheden contact met ons op.

 

Bekijk hier de prijzen van Logies & Ontbijt.

Prijslijst 2017 Logies & Ontijbijt